Tjen penge på at blogge

Er man en flittig bruger af sociale medier som eksempelvis facebook og, især, Instagram, er man formentlig stødt på en eller flere bloggere i Danmark, som ivrigt skriver på nettet. Mange af dem bliver sponsoreret af virksomheder for at skrive om et eller flere af virksomhedens produkter, (også kaldet content marketing) og der er således gået lidt af en sport i at formidle sig via nettet. Det kan være noget af et arbejde at finde frem til virksomheder, som ønsker at bruge en som sin marketingskanal, da det ofte kræver, udover at have det skrevne ord i sin magt, at man har mange mange mange følgere på både sin instagramprofil såvel som på sin blog.

Med weablog er det nu blevet meget nemmere at tjene penge på at blogge, og det er sågar selvom man ikke har titusindvis af følgere på sin blog. Man starter nemt og hurtigt ved at oprette en profil hos weablog. Herefter bliver man løbende tilbudt de opgaver, som nu engang er ledige, og der er intet krav for, hvor mange opgaver man som blogger skal takke ja til. Man kan selv vælge, om man vil acceptere eller afvise en opgave, når den bliver udstukket til en, og derved har man også friheden til at kunne blogge, når tiden og lysten er der. På samme måde er man heller ikke bundet op på, at man SKAL skrive på en een bestemt opgave. Man bliver betalt for hvert indlæg, man som blogger skriver og publicere på sin blog, og udbetalingen sker hver måned. Det er altså lige til, for man kan praktisk talt sidde hjemme i sofaen og tjene penge.

Firmaet Weablog.com ligger i Aalborg, men har samarbejde med både danske og udenlandske bloggere, og antallet heraf løber op i over 1500 bloggere samlet set. Geografisk set operere weablog både i Danmark, Tyskland og Holland og har et tæt samarbejde med både bloggere såvel som de virksomheder, som bloggerne skriver opgaver for.