Spabad for afstressende og afslappende selvforkælelse

Spa for krop og sjæl

Mange tror, at spa handler om at løsne op for ømme muskler og behandle muskelstrækninger eller trætte og overbelastede områder af kroppen. Men spa er en behandling, der også gavner dit mentale helbred, giver dig afslapning og derigennem velvære i både krop og sjæl.

Spa tager udgangspunkt i ?det hele menneske?. Ordet spa kommer fra latin ? salus per aqua, som betyder helse gennem vand. Derfor er jacuzzien også en central del af en spa.

Et spabad er ud over at være afstressende og afslappende, ren selvforkælelse med plejende og duftende olier. Spabade kombineres ofte med andre former for wellness-behandling. For hele spa-konceptet bygger på helse, mindre stress, mere energi, bedre velbefindende og bedre balance mellem krop og sjæl. Da det hele handler om afslapning og nydelse, er det også vigtigt, at omgivelserne emmer af ro, velvære og afslapning Hyggeligt, afslappende lys, dufte og lyde.

Ikke kun for kvinder

Det er en udbredt misforståelse, at spa kun er for kvinder, der har brug for selvforkælelse. Spa er for alle ? både mænd, kvinder og store børn, for dig alene, for par eller hele familier. En fælles spa-oplevelse kan også bringe par ? ægtepar, forlovede, mor og teenagedatter osv. ? endnu tættere sammen. Formålet med spa er jo netop at opnå en sund sjæl i et sundt legeme, og det kan alle have gavn af. Syg som rask, gammel som ung.

https://www.spacenteret.dk/

Hvad med dit helt eget spabad?

Men hvad med at få dit helt eget spabad? Tænk hvis du efter en lang dag på arbejdet, efter løbeturen eller en lang dag fyldt med opgaver, kunne tage hjem og tænde for dit eget spabad og slappe helt af i det dejlige varme vand, mens du bliver masseret af massagedyserne og nyder tonerne fra det indbyggede musikanlæg. Hos SPAcenteret i Kolding finder du et kæmpe univers af kvalitets spabade og udespa. Her finder du et utal af varianter i alle størrelser, udformninger og med alle tænkelige funktioner. Her finder du med garanti den rette løsning for dig, så det opfylder dine ønsker og behov. Med mere end 10 års erfaring er SPAcenteret det sikre valg, når du står overfor at vælge din kommende spaløsning.