Spabad for afstressende og afslappende selvforkælelse

Forkæl dig selv med spa

Mange mennesker får mere og mere, og det kan mærkes på salget af luksusprodukter. Blandt andet er der kommet godt gang i salget af infrarøde saunaer, spabade til lækre varme bobler og vildmarkskar til kolde bade. Tidligere var spabade noget man benyttede sig af nede ved wellnesscenteret eller i den lokales svømmehal. Men mange har i dag pengene til selv at installere et spabad enten på badeværelset eller ude i haven. Det er tid til forkælelse.

Spa gennem tiden
Selv om spaen måske ikke har været allemands eje, så har spabade eksisteret siden Romertiden. Her brugte soldaterne spabade til afslapning og restituering. Netop det at kunne hele sine sår ved hjælp af de naturlige, varme kilder ansås for at have en helende faktor. Derfor blev spabade bygget op omkring varmtvandskilderne. Spabadene er i de mange, mange år efter blevet anset for at være af helbredende karakter. Der er de mere velhavende mennesker, der kunne tilbringe længere perioder på spabadenes faciliteter. Specielt indenfor underholdningsbranchen blev spabadene brugt af møde ligestillede, hvor man kunne inspirere hinanden og udfolde sig kreativt. Siden er spabadene blevet udvidede med andre teknikaliteter, f.eks. hydroterapi, kolde og varme bade, mudderpakker, grøn kost og urtebade.

Genskab dit eget spabad

Sidder man nu og tænker, at det kunne være dejligt at skabe sit eget spabad, så findes der et stort udbud af spabade på. Spacenteret har alt hvad hjertet kan begære, heriblandt spa til både udendørs og indedørs brug, lækre badekar – også fritstående – sauna både til kul og med infrarød varme. Som en lille kulinarietet sælger Spacenteret også udekøkkener. Ønsker man ikke at installere sin wellness i haven, så er der også rig inspiration at hente hos køkken- og badbutikker, der kan supplere Spacenterets produkter, så interiøret bliver stilrent og lækkert. Det handler om livskvalitet og livsglæde, og hvis man i mange år har tænkt, at det var ærgerligt, at spabade var for langt væk, så er der en enestående mulighed nu. Spacenteret har showrooms både i Jylland og Sjælland. Der kan også bookes rådgivning udenfor åbningstid.