Skræddersyet ophold ved Slettestrand

Feriecentre i Danmark har været populært i mange år. Mange feriecentre tilbyder talrige attraktioner som badeland, boldhal, racerbaner, wellnesscentre, så der er til alle aldersgrupper i familien. Feriecentrene ligger tæt på naturen, så der er rig mulighed for også at nyde denne.

Slettestrand

Feriecenteret ved Slettestrand er knapt så pompøst som mange andre feriecentre. Derimod er det mere jordnært og et sted, hvor pulsen kan falde helt til ro. Dette Feriecenter i Nordjylland tilbyder varmtvandsbassin, vandgymnastik, yoga, motionscenter, urteture og naturvandring, udflugt på cykler, mountainbikes og specialcykler, massage og besøg hos Han Herred Havbåde

Til alle aldre

Feriecenteret appelerer til børnefamilien, der vil ned i gear og have ro på efter en travl hverdag. Der er mange forskellige former for feriehuse, og nogle af husene er indrettede, så alle generationer kan huses under samme tag. Der er mulighed for selv at lave mad eller få feriecenterets restaurant til det.

Rekreationsophold

Feriecenter Slettestrand tilbyder som noget helt specielt rekreationsophold, hvor der kan søges om tilskud fra Sygeforsikringen Danmark. Feriecenteret har handicapvenlige forhold, og med sit varmtvandsbassin og naturen ved siden af, er der mulighed for al den rekreation, der kræves.

Kursus

Slettestrand Feriecenter ligger tæt ved Ålborg, og tilbyder de perfekte rammer til et kursus. Et kursus her kan tilrettes med overnatning og uden overnatning. Feriecenteret sørger for forplejningen. Området er perfekt til at naturen, og kan indgå i f.eks. teambuildingsøvelser eller walk-and-talk.
Der er uendeligt med muligheder på Slettestrand Feriecenter. Det er ikke naturen og stedet, der sætter begrænsningen. Ring gerne og hør nærmere og få flere ideer til et ophold på Feriecenter Slettestrand.