Sjov og leg for børn

I de sidst år er det blevet mere og mere leg og læring vi som forældre har haft fokus på sammen med vores børn. I gamle dage hvor jeg var dreng, var det ikke så ofte mine forældre havde tid til at sætte sig ned og lege på det samme plan som jeg var på, i dag er det mere sikker kreativ leg der forgår i mange hjem, der findes meget bæredygtigt kreativt legetøj rund i verden med FSC certificeret trælegetøj som de små elsker at lege med.

Det er vigtigt at understøtte barnets læring gennem leg, det gælder alt lige fra leg med former og følelser, bogstaveleg samt rolleleg. Der er rigtigt meget fokus på leg i dag, da vi igennem årene har fundet ud af det stimulere vores børn rigtigt meget, og på samme tid for vi noget mere tid sammen med vores børn og lære på den måde også noget nyt hver dag omkring dem.

Læring er jo en stor del af vores liv, og nu før vi kan gå i gang med det sammen med vores børn, jo bedre er de klædt på til livet og de udfordringer der kan komme deres vej, vil de måske tag som en leg og ikke så alvorlig som man kunne forstille sig man ville gøre hvis ikke man havde haft leg og læring som barn. Jeg bruger i dag meget af min tid sammen med min fire piger og de elsker når far kommer ned på deres plan og finder barnet frem igen.