Pigeværelset skal dekoreres

Surprise for min datter

Min datter fylder snart år, og min kone og jeg overvejer at overraske hende med at lave en mindre make over af hende værelse. Hun er ved at være så stor så der skal måske lidt mere “stor-pige” tema ind på værelset. Ud med alle hendes heste plakater og ind med noget mere simpelt der passer ind i hendes stil. Hun er nemlig blevet en pige der går meget op i, hvordan hun klæder sig på, og hvordan tingene op hendes værelse skal være.

Hvordan skal vi indrette det?

Men hvordan skal værelset indrettes? Vi overvejer at skifte sengen til en almindelig seng hvor der ikke er skuffer under, men bare en på nogle smarte ben. Så har hun et stort ønske om et lille sofabord hvor hun kan have et lys eller blot placere fredagsslikket når der skal hygges. Her har vi set nogle smarte små runde borde lavet af bambus, De vil helt sikkert passe perfekt ind.

Derudover skal væggene dekoreres. Her overvejer vi nogle wallsticker dots med små stjerner som kan pynte på væggen. De er super nemme at sætte op, og vi har derfor blot købt nok så vi kan placere dem hvor vi har lyst. Det bliver hun helt sikkert vild med. Hun elsker nemlig at ligge i sengen og se på stjerner om aftenen. Nu har hun dem i hele rummet også.

Vi er sikker på at hende nye værelse bliver en stor succes, og at hun kommer til at elske det.