OCR tøj i vikingestil

Den nye generation af mortionsløb

Vil du gerne holde dig i form? Måske er du allerede i gang, og har kastet dig over løbeture, som jo er en ganske fornuftig måde at motionere på, men synes du det er lidt kedelig og monotont, og ønsker du lidt mere action og udfordring, så er OCR måske noget for dig?

ocr training gear

OCR populær verden over

ORC(Obstacle Course Racing) er blevet en utrolig populær sport verden over. Efter sigende er det den hurtigst voksende sport i USA lige nu, men også i Danmark er vi blevet ramt, og der opleves stor tilgang til sporten. En mindre procentdel træner hårdt for at kunne deltage i store events og vinde pengepræmier, men langt størstedelen deltager for at give dem selv en udfordring og nogle fede oplevelser, og ikke mindst et godt kammeratskab. Alle kan deltage, tiden er ikke vigtig, det er ok at gå mellem forhindringerne, man kan tage den tid det tager, og fokusere på den gode oplevelse. Og man løber oftest sammen, og venter på hinanden undervejs. Det er udfordrende på et personligt plan, og hvis andre ser at du har svært ved det, hjælper man helt automatisk hinanden. OCR er fyldt med team-spirit.

OCR training gear

Når man dyrker sport, er påklædning også en vigtig ting. Hos www.orcvikings.dk finder du et godt udvalg af tøj i unik tøjstil for OCR-sporten, hvor der er lagt vægt på høj kvalitet, smart design og med god pasform. OCR Vikings er startet af to udøvere af sporten, Per og Ole, som gennem deres venskab, fælleskab og store passion, sammen har skabt denne unikke tøjstil, og med ønsket om at du som OCR Vikings kunde kan hjælpe dig med at skabe et fælleskab for dig og dine venner, ved at give dig mulighed for at vælge tøj og udstyr med samme stil, farver og tekst i ægte OCR Vikings stil med inspiration fra vikingerne

.