Køkkenet skal fungere

Design køkken

Det er slet ikke så kompliceret at vælge ny køkken, hvis du vælger den rette forhandler. Her er Potpunkt et godt bud. Når du handler køkken hos dem, så tager de dig med på en spændende rejse igennem de mange muligheder.

www.rotpunkt.dk/

De tager altid en snak med dig omkring de behov, der er til dit kommende køkken og hvilke køkkenelementer, der vil passe bedste ind i din smag. Hvad enten du søger nyt sort køkken eller en af de mange andre farver. Det store farveudvalg tæller intet mindre end hele 26 flotte korpusfarver og hele 300 flotte standardfarver.

Dertil kommer muligheden for at vælge præcis den form for køkken, som matcher dine køkkendrømme. Rotpunkt gør det let for dig at vælge ny sort køkken og med de mange spændende køkken illustrationer, som du finder på deres hjemmeside, så kan det være næsten svært at vælge.

Køkkendesign inspiration

Rotpunkt har gennem årene hjulpet et stort antal danskere med at få designet præcis det køkken, som matcher husstanden. Det hjælper de også gerne dig med.

Der er mange forskellige designs at vælge imellem. Her kan du bl.a. finde flotte eksempler på:

Køkkener udført i træ
Køkkener udført i laminat
Køkkener med lak overflade
Køkkener med mat overflade
Varianterne er mange, og tæller du de mange mulige farvekombinationer med, så vil du opleve, at du har næsten uanede muligheder, når du vælger et Rotpunkt køkken.

Rotpunkt har stor ekspertise på området og er stolte af deres mangeårige erfaring med såvel produktion som design. Her får du designkøkken i særklasse, når du vælger dine køkkenelementer, dine hvidevarer, dit armatur eller din bordplade hos dem.

Rotpunkt har sørget for de absolut bedste materialer og er din garant for altid højeste kvalitet. De tilbyder deres køkkenelementer i miljørigtig produktion, der byder på:

Greenline Bioboard ? køkkenelementer fremstillet af majkolber

Her får du køkken med intet mindre end FSC certificering og PEFC certificering. Den tyske grundighed og altid høje kvalitet er en selvfølge, når du handler køkken hos Rotpunkt Køkken. Her får du det bedste af det bedste indenfor designerkøkkener.

Vælg det rigtige køkkendesign

Rotpunkt giver dig altid professionel rådgivning, når det handler om at udvælge køkken-elementer, hvidevarer og selve køkkenets design. De tager også en snak med dig om alternative løsningsforslag, hvis de fornemmer, at de bedre vil matche dine behov i dit køkken.