Podcasts

Vi er et nyhedsmedie som bl.a. skriver omkring podcasts inden for et bredt spektrum af emner, fra politik og aktuelle begivenheder til underholdning og personlig udvikling. Uanset om du er en erfaren podcast-lytter eller nybegynder i mediumet, vil vi dække et område som rammer din smag.

Podcasts er eksploderet i popularitet i de senere år, og med god grund. De tilbyder en unik og intim lytteoplevelse, der giver dig mulighed for at dykke ned i en bred vifte af emner, lære af eksperter og blive underholdt af nogle af de bedste fortællere i verden.

Vores nøje udvalgte udvalg af podcasts inkluderer både etablerede favoritter og nye shows, der med sikkerhed vil blive din nye kilde til information og underholdning. Med så mange muligheder tilgængelige, er vi sikre på, at du vil finde noget, der passer til dine interesser og fanger din opmærksomhed.

Denne podcast fortæller historien om Emma og hendes kamp for retfærdighed efter at have modtaget det chokerende brev fra statsadvokaten om, at hendes voldtægtssag aldrig vil komme for retten. Gennem episoderne udforsker podcasten, hvordan fejl og mangler i det danske retssystem kan have alvorlige konsekvenser for ofrene for seksuelle overgreb. Vi følger Emmas kamp for at få sin sag genoptaget og blive hørt, samtidig med at vi hører fra eksperter og andre ofre, der har oplevet lignende situationer. Podcasten giver et indblik i en vigtig og aktuel debat om retssikkerhed og seksuelle overgreb i Danmark.

En beklagelig fejl, DR Podcasts

Genstart er DR’s nyhedspodcast, som giver dig en daglig kilde til de største og mest vigtige nyhedshistorier fra Danmark og resten af verden. Hver dag kan du få et unikt indblik i en aktuel historie, fortalt fra starten og med besvarelse af spørgsmål, du måske ikke engang vidste, du havde brug for svar på. Podcasten giver dig et dybere og mere nuanceret perspektiv på de største begivenheder og tendenser, der påvirker vores samfund og verden som helhed. Fra politik og økonomi til kultur og teknologi – denne podcast dækker det hele.

Genstart, DR Podcasts

Denne podcast er din perfekte start på dagen. Hver hverdag præsenterer værten Simon Stefanski dig for tre af de mest vigtige nyhedshistorier fra både nær og fjern, i en kort og præcis form på cirka 20 minutter. Med en perfekt balance mellem relevans og dybde, giver podcasten dig mulighed for at holde dig opdateret på de seneste begivenheder og udviklinger uden at skulle bruge en hel dag på at følge nyhederne. Det bedste af det hele er, at du kan dele de historier, du hører med dine venner og kolleger, og dermed skabe engagerede diskussioner og debatter omkring de seneste nyheder.

Tiden, DR Podcasts

Sara og Monopolet er en populær dansk podcast, der er baseret på den legendariske radioudsendelse af samme navn. Programmet ledes af Sara Bro og består af en panel af faste og skiftende gæster, der tager lytternes spørgsmål og dilemmaer op til diskussion. Panelet består af en række kendte personligheder fra forskellige brancher og er kendt for deres skarpe og underholdende kommentarer.

Sara og Monopolet tager udgangspunkt i de spørgsmål og dilemmaer, som lytterne har sendt ind til programmet, og panelet giver deres personlige syn på sagen, samt råd og gode råd til hvordan man kan håndtere lignende situationer. Det kan være alt fra romantiske forhold og venskab, til arbejdsrelaterede udfordringer og familiære problemstillinger.

Sara og monopolet, DR Podcasts

Djævlen i detaljen er en dansk true crime podcast, der dykker ned i nogle af Danmarks mest omtalte og mystiske kriminalsager. Podcasten ledes af journalisten og værten Nima Zamani, der sammen med gæster og eksperter analyserer sagerne og søger efter de afgørende detaljer og beviser, der kan hjælpe med at opklare forbrydelserne.

Hver episode fokuserer på en specifik sag, hvor Nima og panelet giver en grundig gennemgang af alle de vigtige detaljer og oplysninger, der findes om sagen. De tager også lytternes spørgsmål og teorier op til diskussion og undersøger de mulige motiver og baggrunde for forbrydelserne.

Djævlen i detaljen podcasten er kendt for sin grundighed og seriøsitet i formidlingen af sagerne, og den giver lytterne et indblik i den verden, hvor retssager og kriminalsager er mere komplekse og nuancerede, end det som ofte fremgår i medierne. Det er en spændende og tankevækkende podcast for alle, der interesserer sig for true crime-genren og ønsker at lære mere om Danmarks mest omtalte kriminalsager.

Djævlen i detaljen, DR Podcasts