Frimanns Gourmet

Står man og skal holde fest, det være sig bryllup, konfirmation, reception eller måske rund fødselsdag, så er det altid dejligt, hvis man kan slippe for at stå og skulle lave maden selv. At slippe for dels at skulle finde på, hvad man skal servere til sine gæster, dernæst skulle ud og handle ind for til sidst at lave og arrangere det. Mad ud af huset er svaret på, hvordan man slipper for selv at skulle handle ind, lave mad og arrangere, og til det kan man med rette gøre brug af et af de mange cateringfirmaer, som findes.

Gourmetmad ud af huset er noget af det, som Frimanns Gourmet har specialiseret sig i. Det er Claus Frimann, som startede virksomheden med en mission og vision om, at det netop skal være nemt for den, der holder festen, når det kommer til mad. Således har man som arrangør både tid og overskud til at nyde sin fest sammen med sine gæster, i stedet for at man skal stå og lave mad og anrette. Den mad man får hos frimannsgourmet.dk er kendetegnet ved, at den er lækker og hjemmelavet. Derfor er det også nogle dygtige og ikke mindst yderst dedikerede kokke, der står bag at lave alt den mad, som Frimanns Gourmet langer over disken til sine kunder. Uanset om man selv vil hente maden, eller om man gerne vil have, at Frimanns Gourmet levere, kan man være sikker på, at der er lagt timer og kærlighed i den mad, man køber.

Hos Frimanns Gourmet kan man vælge mellem flere forskellige løsninger, når det kommer til mad ud af huset. Dels leverer de både til private såvel som til erhvervslivet, hvor man endda har mulighed for at tilkøbe en frokostordning til virksomheden. Skal man holde fest, kan man vælge mellem et hav af forskellige menuer. Man kan også vælge tapas eller buffet, hvis man vil have, at der skal være noget for enhver smag til sine gæster. Frimanns Gourmet kan facilitere mad til selskaber på helt op til 2000 kuverter, så man skal ikke være bange for, om den store familiefest bliver for omfattende for Frimanns Gourmet; de har erfaringen med både små, mellemstore, store og kæmpe arrangementer, hvor der skal være mad til mange mennesker.