Forlæng levetiden på dit tag

Er dit tag blevet grimt? Overvejer du at få nyt tag? Så er det tid til en tagrens. Du sparer hurtigt 80 % eller mere ved at vælge tagrens i stedet for udskiftning af dit tag. Tagrens fjerner blandt andet mos og alger, så tagbelægningen fremstår som ny. Og får du samtidig en imprægnering af dit tag, så du har garanti for, at taget holder sig pænt i mindst 10 år. Tagrensning forebygger også frostskader. Den nemmeste måde at undgå frostskader på dit tag, er at få fjernet de belægninger der sidder nu, og få behandlet taget så belægningerne ikke har de samme gode vækstbetingelser fremover. En tagrensning fjerner alger og mos fra dit tag, samtidig med, at du får et langt pænere tag.

professionel tagrensning

Tagrensning er langt billigere end at få lagt et nyt tag

Alger og mos har, udover at det ikke ser pænt ud, den kedelige effekt at de holder på fugten. Det er derfor der opstår frostskader på taget, som kan ødelægge dit tag. Det er langt nemmere og billigere at forebygge skader på dit tag, ved rens af tag, end at udskifte dit tag, når skaden først er sket.

Søger du tagrensning Sjælland, så er Gribskov Tag og facaderens et rigtig godt bud. Her får du får tryghed for kvalitetsarbejde og et professionelt resultat.

Imprægnering ved rens af tag

Det anbefales at du i forbindelse med rens af tag overvejer en imprægnering af dit tag. I forbindelse med rens af dit tag, vil porerne i dit tag stå åbne. Derfor skal dit tag have en imprægnering efter rens af tag, alternativt skal du overveje maling af dit tag. En efterbehandling efter rens af tag har stor betydning for en længere levetid på dit tag, da skidt, mos og andet skadeligt for dit tag vil have sværere ved at sætte sig fast på dit nyrensede tag. Foretager du en rens af tag fast hver 10. år, samt en imprægnering, så bestemmer du næsten selv levetiden på dit tag.