Forlæng levetiden på dit tag

Hele pakken

Man kan måske tro, at når man har fået sit huslån i land, så er det hårdeste arbejde gjort. Eller når man først har fået flyttet sit indbo ind i det nye hus, så er det værste overstået. Facts er dog, at er man først blevet husejer, så er der en lind strøm af vedligeholdelsesopgaver, der byder velkommen. Foruden den almindelige slitage af gulve og vægge, så spiller vejret også en betydelig rolle for vedligeholdelsesopgaverne.
Om foråret skal haven klargøres til sommeren, og om sommeren gror havens planter og græs lystigt, hvis ikke man konstant er over det. Om efteråret skal haven gøres vinterparat, og huset skal efterses, om det kan holde til vinterens rusk og regn.

Tjek taget

Et af de steder, der er sårbart for vinterens vindstød og nedbør, er tag og tagrender. For at forebygge frostskader og unødvendig slitage er professionel tagrensning en god idé. Rens af tag kan holde i op til ti år, og har du brg for tagrensning Sjælland, så er Gribskov Tagrens et godt bud. Er der mos og skidt på dit tag og i dine tagrender, så samler der sig nemt fugt. Fugt forenet med kuldegrader giver nemt frostskader, og så er det tid til reparation i stedet for vedligehold. Ved regelmæssigt eftersyn af dit tag og tagrender kan du spare pengene på reparation og bruge dem på vedligehold i stedet for.

Det grå guld betaler sig

Godt vedligeholdte huse har det med at blive solgt nemmere, hurtigere og til en højre pris. De penge man bruger på vedligehold og opdateringer er givet godt ud i sidste ende. Ser man nøje efter på internetsalget af huse, så er de huse der ligger til salg måned efter måned huse, der er dårligt vedligeholdt og fremstår som i 80’erne eller 90’erne. Det er de færreste købere, der kan forestille sig at flytte ind i sådanne huse, og derfor vil boligejerne blive nødt til at gå på kompromis med prisen for at kunne få det solgt. Ofte skal der gives afslag på beløb, der sætter køber i stand til både at få nyt køkken og bad installeret inden indflytning. Er taget eller tagrenderne ødelagte, evtentuelt med vandskader til følge, vil dette optræde i salgspapirerne og give grobund for bekymringer hos en eventuel køber. Man kan ligeså godt tage tyren ved hornene og få vedligeholdt huset løbende.