Fjernstyret drone med kamera

Man har vel et lille bar inden i en, der godt kan lide at lege, og lide at lege med det sidste nye legetøj – man skal mok også lige have en vis alder før man kan lege med en drone, også selvom man kan få nogle droner der ikke lige koster så meget – jeg ved da mine børnebørn har haft svært ved at styre sådan en drone, men det gjorde at jeg begyndte at interessere mig for det her spændende stykke legetøj, og begyndte at kigge efter hvad der fandtes af droner med kamera, og landede på en hjemmeside der hed https://fjernstyret.dk/fjernstyret-drone/ jeg tænker der var alt indenfor fjernstyrede ting, for der var både droner, biler, helikopter og både og meget mere – men nu var det lige den her drone med kamera jeg var på udkig efter, for jeg syntes det kunne være sjovt at finde ud af hvor mange ting man kunne få optaget med sådan en drone med kamera. så jeg fik anskaffet mig en super fed drone ud af de droner der var på hjemmesiden.

Så var det også lige at jeg faldt over en af de fjernstyrede biler, knægten havde lige smadret sin gamle, og det ville da være en fed fødselsdagsgave med sådan en ny fjernestyret bil – så kunne han jo også køre med sin fjernstyrede bil, mens jeg hyggede mig med min nye drone med kamera – måske kunne jeg filme når han førte med sin bil.
Det var godt nok en succes, begge dele, og jeg skal love for at jeg har fået optaget mange spændende ting med min drone med kamera, men må også sige, at andre folk ikke er særligt begejstrede for at den lige optager dem – men så får vi lige en snak om tingene, og så er de mere rolige.
Udover min drone og den fjernstyrede bil, var der også lige en mini UFO med gestus styring, som også så spændende ud – og selvom det er teknik, så er det teknik der får os med ud i den friske luft, og får os motioneret på en sjov måde – men jeg har endnu ikke løbet med min drone.