Find et hørecenter tæt på dig

Søger du efter hørecentre, som kan hjælpe dig til en bedre hørelse, skal du besøge Dansk HøreCenter.

Dansk Hørecenter har hørecentre over hele landet, og på deres hjemmeside kan du blot taste dit postnummer ind, og så finder du det hørecenter der er tættest på dig. Med et høreapparat fra Dansk HøreCenter, kan du blive hjulpet til at kunne høre bedre, så hvorfor vente? Kontakt Dansk Hørecenter i dag, og start et nyt liv med en bedre hørelse.


Dansk Hørecenter kan hjælpe dig til en bedre hørelse, bl.a. med et Beltone Trust høreapparat.

Beltone Trust

Høreapparatet Beltone Trust giver dig en ekstraordinær lydoplevelse og øget livskvalitet. Beltone Trust tilbyder en lang række egenskaber, som giver dig et helt personligt høreapparat. Du kan bl.a. selv betjene høreapparatet via f.eks. din mobiltelefon.

EN NATURLIG HØRELSE

Med Beltone Trust får du en mere naturlig hørelse, så du altid kan høre, hvad der bliver sagt omkring dig, selvom du fx befinder dig i et rum med mange mennesker. Hvis du skifter lydmiljø fra et rum med mange mennesker, til et rum med få mennesker, vil du stadig få den fulde lydoplevelse.

BETJEN NEMT DINE HØREAPPARATER SELV

Du kan betjene dine høreapparater ganske nemt, og du kan streame lyd direkte fra din iPhone og iPad. Beltone Trust fungerer som dine trådløse høretelefoner. Det betyder, at du fx kan lytte til musik og modtage telefonopkald direkte i dine høreapparater.
Ved hjælp af den gratis Hearmax app, kan du selv justere lydstyrken, ændre lydmiljøer og nemt finde dine høreapparater, hvis de er blevet væk.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte et af Dansk HøreCenters hørecentre, og få en uforpligtende samtale omkring høreapparater. De har altid tid til en samtale, så i sammen kan finde ud af hvad der vil være den bedste løsning for dig.