Find den rigtige trappe første gang

Det er ikke hver dag, man står og skal købe en trappe. Muligvis køber man som privat kun en trappe én gang i livet, og det er derfor vigtig, at den sidder lige i skabet. Er man byggeentreprenør kan man nå at købe et utal af trapper, hvis virksomhedens specialiteter er højhuse. Det vil dog være de færreste, der hører under denne hat.

Som privat køber man en trapper, hvis man bygger eget hus, der har flere etager. Det kan betale sig at partner op med det rigtige trappefirma, der ved, hvad de taler om. Det gør HB Trapper, der betjener hele Danmark. Klik på linket for inspiration https://www.hbtrapper.dk/. Udover at sælge trapper, så sælger HB Trapper også gelændere, altaner og stålkonstruktioner. Produktionen foregår i Herning og Skærbæk, og salgskontorerne ligger i Herning og Søborg.

HB Trapper sælger Glastrapper, ståltrapper, trætrapper og specialtrapper. På deres hjemmeside finder man kataloger, der kan hjælpe med inspirationen. Hvordan skal trappen fylde i hjemmet? Skal den være rund? Lige? Stejl? Hvilket materiale skal den laves af? Skal trappen være husets hjerte? Eller skal den nærmere være en bi-sætning? Hvilken vedligeholdelse er man villig til at udføre?
Det er selvfølgelig vigtigt at sikkerheden er i top, når der vælges trappe. Det er HB Trapper helt med på. Har man som kunde spørgsmål, så står HB Trapper parat til at svare ud fra deres store viden om feltet.

På HB Trappers hjemmeside ses mange eksempler på opgaver, som virksomheden har udført. Der er alt fra enkelte trapper solgt til private til opgaver vedrørende Metroens opførsel.

Hjemmesiden tilbyder også et opmålingsskema, hvor man kan indtaste sit hus’ mål og indsende disse. Herved kan man få et tilbud på trapper. Der er i det hele taget megen hjælp at hente både ved HB Trapper selv samt deres hjemmeside. Det er bare om at komme i gang.