Fedtfrysning

Fedtreduktion er ofte en langsommelig proces, men hvis man gør den rette indsats, nemlig spiser i et kalorieunderskud og får sig rørt, når man kan, så bliver resultatet også, at man lidt efter lidt reducere den mængde af overskydende fedt, man har på kroppen. Vil man gerne fremskynde processen lidt, så er der kommet en ny teknologi, der kan hjælpe på det. Fedtfrysning hedder det, og det handler om, at man ved hjælp af vakum og kulde samt kulde- og varmechok kan reducere fedtvævet på kroppen.

Hos firmaet Bodyshape i Esbjerg kan man få lavet fedtfrysningsbehandlinger. Inden man starter et forløb op, er det muligt, at man kan få en gratis forundersøgelse, så man kan få en snak omkring fedtfrysningen. De fleste vil ikke mærke smerte, når behandlingen foretages, dog kan nogle opleve et ubehag, når fedtet suges ind i mundstykket, og via vakuum og varme- samt kuldebehandling bearbejdes. De fleste ligger dog blot og slapper af, hvor man enten kan læse eller høre musik imens, hvis man vil lade sig underholde. Alternativt kan man ligge og slappe af.

Fedtfrysning kan foretages på de fleste områder af kroppen. Det er dog altafgørende, at man er vægtstabil, da en svingende vægt vil påvirke selve behandlingen. Har man tabt sig over en rum tid, for derefter at få fedtfrysning og så efterfølgende tager på igen, er man tilbage til udgangspunktet. Hertil skal det også nævnes, at vægttab kræver en indsats fra ham eller hende, der ønsker t tabe sig. Fedtfrysning er ikke en nem og hurtig løsning, når det kommer til vægttab og fedtreduktion. Selvom resultaterne ofte er længerevarende, efter en række behandlinger, så kan fedtfrysningen ikke stå alene. Det kræver stadig, at man spiser sundt, får motioneret og drikker rigeligt med vand på daglig basis, så man i en helhed, opretholder en sund livsstil.