Faldskærmsudspring – tør du?

Mangler du noget – måske er det et udspring?

Har man lyst til at vende sit liv på hovedet og se det hele lidt fra oven, og i et helt andet perspektiv, så er det nok sundt at prøve med et faldskærmsudspring http://dropzonedenmark.dk/.
Mange siger, at man bliver afhængig af at springe i faldskærm. Har man først prøvet et faldskærmsudspring og fået smag for at springe og oplevet suset, så er man ikke til at bremse igen. Man bliver simpelthen afhængig.
Hos Dropzone Denmark er der heldigvis hjælp at hente. Her er man nemlig eksperter i at hjælpe folk, der har fået øjnene op for, hvor eventyrligt det er at hænge deroppe i luften og vente på, at forløsningen sker, følelsen, der breder sig i kroppen, når man mærker faldskærmen brede sig ud. En lettelse, der gennemstråler kroppen, og gør det muligt at hænge deroppe i skyen og kigge ned på det smukke danske landskab.
Dropzone Denmark er det eneste professionelle faldskærmscenter i Danmark. Dropzone Denmark blev stiftet i 2015 og drives af eksperter på området med mere end 30 års erfaring inden for området.
Hos Dropzone Denmark er der mulighed for at springe et solospring i en højde af 1000 meter. Inden springet bliver man selvfølgelig instrueret i sikkerhed, påklædning, faldskærm, afhop fra flyet og selve landingen. Inter er således overladt til tilfældighederne.
Er man mere til et tandemspring, er der også mulighed for det. Man får et trygt og sikkert faldskærmsspring, hvor man i allerhøjeste grad oplever suset og det frie fald. Man sidder fastspændt på en erfaren instruktør, og udspringet sker i en højde på 4000 meter – så bliver det vist heller ikke vildere.
Har man endnu ikke haft fornemmelsen af at skydive, så bestil en booking hos Dropzone Denmark og få den vildeste oplevelse, du kan tænke dig. Det er garanteret et mindre for livet.