Få styr på paragrafferne

Når der er sager om mandatsvig i en virksomhed, er det meget relevant at få hjælp af en advokat.

De har styr på paragrafferne og hvilke love der kan inddrages, når man skal føres sager vedrørende mandatsvig.

Helt kort betyder mandatsvig at andre har misbrugt en fuldmagt eller legitimation, for på den måde at opnå uberettiget vinding.

Det kan fx. være en medarbejder der har brugt firmakortet til private køb, eller som har indkasseret et mindre eller større beløb.

Der er forskellige måder at kunne udøve mandatsvig. Ofte kan det betyde et økonomisk tab for den virksomhed, der er udsat for denne form for angreb.

Derfor er det vigtigt, at man kan finde gerningsmanden, så vedkommende kan få den rette straf.

Til at føre sagen bruger man en advokat, der ved hvordan virksomheden på bedste måde, kan opnå en ret til at få erstatning.

Sagens udfald afgører om dette er muligt.

Det er oplagt i sager om mandatsvig at kontakte Christian ZKrk Zøllner, netop fordi han har 15 års erfaring i at behandle sager, der vedrører mandatsvig.

Han er en af Danmarks bedste forsvarer, og dermed fører han mange vigtige sager, og på hjemmesiden strafferetsadvokater kan man se et udpluk af de sager han har været med til at føre.

En advokat kan således også være med til at give et overblik i forhold til hele sagen om mandatsvig. Dermed kan vedkommende afgøre, hvordan virksomheden står i forhold til den konkrete sag.

Få afsluttet sager om mandatsvig – tag kontakt til Christian Kirk Zøllner