Få fred på arbejdspladsen med lyddæmpende billeder

Nogle gange kan det være svært at få ro og fred når man skal arbejde. Det kan være svært at tænke og fokusere på sit arbejde, når der er meget støj rundt omkring på arbejdspladsen. Selvom man har sit eget kontor, kan det være svært at undgå larmen og koncentrere sig om det man skal lave. Mange løsninger til at dæmpe lyd, kan være grimme eller meget dyre, derfor er der mange der vælger ikke at gøre noget ved problemet. Heldigvis, er det ikke de eneste muligheder der findes. Man kan købe lyddæmpende billeder, som man kan bruge til både lyddæmpning og til at pynte kontoret. Det kan være svært at finde en god løsning til lyddæmpning, men på http://www.sumopix.com/da/lyddaempning finder man den bedste løsning.

Arbejdsro på kontoret

Det kan være svært at få arbejdsro på kontoret, men med lyddæmpende billeder, kan man nu få løst problemet nemt og billigt. Støjdæmpning kan være meget svært, men med en nem løsning, behøver du hverken at bruge meget tid eller penge på det. For at støjdæmpning virker med deres billeder, er det vigtigt at man dækker 10-25% af væggen, det afhænger meget hvor dårlig akustikken på kontoret er.

Vælg din egen motiver

Man kan selv bestemme hvilke motiver man ønsker at have på væggene. Hvis man har nogle billeder som man ønsker at få udstillet, kan man uploade dem på deres hjemmeside. Derefter bliver de lavet til plakater som man kan hænge på kontoret og hjælpe med at løse problemet. Hvis ikke man selv har nogle billeder man ønsker at have på kontoret, kan man vælge nogle gratis på deres hjemmeside. Man bestemmer selv, hvilken motiv man ønsker og derefter går der 3-6 dages før det bliver leveret. Man kan også selv vælge tykkelse, men man opnår mere, hvis man bestiller billederne 4 eller 8 cm tykke. Man kan selv vælge tykkelsen inde på deres bestillingsside.