Få hjælp til at komme på rette kurs igen

Hvis man lider af et alkoholmisbrug og har brug for hjælp til at komme ud af misbruget, så kan man med fordel søge hjælp hos alkoholbehandling på Møllen. På det danske behandlingscenter arbejder der professionelle, som står parate til at hjælpe afhængige ud af deres misbrug. De ansatte har mange års erfaring med alkoholafvænning og har derfor mange gode redskaber til, hvordan man hjælper den enkelte ud af misbruget. Personalet er altid imødekommende og forstår at anerkende problemet hjælpe misbrugeren ud på den anden side. I alkoholbehandling kan man derfor være sikker på at få professionel hjælp til alkoholafvænning,

Hyggelige og rare omgivelser

Når man møder op på det hyggelige behandlingscenter, så vil man blive indkvarteret på en værelse med gode faciliteter. Det hyggelige behandlingshjem ligger i et dejligt område, hvor der er en flot natur. På det hyggelige behandlingshjem er der desuden mulighed for at styrketræne, spille bordtennis og nyde en kop kaffe i de hyggelige dagligstuer.

Respekt for det enkelte menneske

Når man er i et alkohoafvænning forløb på centeret, så kan man være sikker på, at man bliver mødt med respekt. På centeret gås der nemlig meget op i, at have det enkelte menneske i centrum. Der er derfor også en god tone på centeret og man kan forvente at møde hjertevarme mennesker, som kun vil hinanden det bedste. Når man tager til afrusning og afvænning på centeret, så er der stor sandsynlighed for at man kommer forandret hjem igen. Ud over, at man på centeret arbejder med alkoholbehandling, så arbejder man også på at genoprette den enkeltes selvværd og selvtillid. Igennem en alkoholbehandling kan man opleve at få en helt ny tro på sig selv og livet og derigennem få en ny motivation for at leve livet fuldt ud. Ønsker man at komme i afrusning og behandling, så er man meget velkommen til at ringe til centerets døgntelefon.