Et smukt og langt hår med extensions

Drømme om et langt og skønt hår

De fleste piger drømmer om et langt og smukt hår, der bare ser rigtig flot ud. Hos myextensions.dk finder man et stort og ikke mindst varieret udvalg af extensions til ens hår. Når man vælger at sætte hair extensions i ens hår, har man muligheden for at skabe et hår, der både er længere og mere fyldigt. Dette er ofte noget, der er med til at skabe et smukt hår, som man kan være rigtig glad for. Håret betyder jo ofte en del for, hvordan man har det med ens udseende.

Forskellige påsættelsesmetoder

I forhold til extensions kan man vælge at gøre brug af en del forskellige påsættelsesmetoder. Man kan blandt andet sætte ens hair extensions på ved brug af clipon. Dette er en meget nemt måde at påsætte noget ekstra fylde til ens hår. Samtidig tager det ingen tid at sætte på. Man kan også gøre brug af metoder som Cold fusion eller Hot fusion. Cold fusion er en meget skånsom metode til påsætning af ekstra hår, så man kan få et mere fyldigt og tykt hår.

Et flot resultat

Metoden Hot fusion indebærer, at man smelter ens hår extensions fast sammen med ens eget hår. Dette giver også ofte et meget flot resultat, som man kan være glad for hver gang, at man kigger sig selv i spejlet. En anden metode er Hår trenser. Denne metode egner sig særlig godt til dem, som ønsker et meget tykt hår. Her bliver det ekstra hår nemlig syet fast i nogle fletninger.

Kvalitet

Man får her hår i en rigtig god kvalitet. Man kan vælge mellem to forskellige kvaliteter, som er originalt hår og luksus hår. Den grundlæggende forskel på disse to kvaliteter er holdbarheden på håret, som er en del længere ved luksus hår. Så hvis man gerne vil have en lang holdbarhed, så kan man med fordel gøre bruge af luksushår. Dette ser også meget smukt ud.