Er du på udkik efter de bedste droner – kik her!

Er du på udkik efter de bedste droner – kik her!

Der er ved at være et stort marked indenfor salg af droner, og det kan være svært at finde rundt i hvad er godt og hvad er knap så godt. Men hos dronejohn.dk, er det et stort udvalg af forskellige droner, blandt andet den populære “begynder” drone syma x5c. Dette er en drone der ligger i den billigere ende i prisspektret, men dette gør den ikke til en dårlig kvalitetsdrone. Det er en drone som er god at starte med, hvis man ikke ved om det med droner er noget for dig. Tænker du nu, hvad kan jeg egentlig bruge en drone til, så kommer der her lidt forskellige bud på hvad du ville kunne bruge en syma x5c til.

Hide and Seek

Droner kan bruges til at gøre den meget kendte børneleg gemmeleg, til en noget sjovere leg for unge og voksne. Dette kan man fordi at syma x5c er udstyret med kamera i bunden og man dermed kan se det den flyver henover. Måden man legen så fungerer på er som følger. To personer tager ud på et åbent områder, hvor der er iorden at flyve med droner, dette kunne for eksempel være ved enge eller åbne skove. Først så skal man aftale hvem der starter med at flyve syma x5c og hvem der skal gemme sig. Når det er bestemt løber den ene ud på engen og prøver at finde et godt sted at gemme sig. Den anden skal, når den første har gemt sig, prøve at finde frem til personen der har gemt sig, ved hjælp af dronen og dens kamera.

Syma x5c har en rækkevide på op til 100 meter, så man skal selvfølgelig huske at gå samtidig med at man styrer dronen. Så nu gælder det om at kikke godt efter på skærmen, hvad er det for noget dronen flyver henover. Når personen så er fundet ser man hvor lang tid det har taget. Nu bytter man roller og så ser man hvem der kunne finde den anden hurtigst, og sådan leger man altså gemmeleg med droner.