Er der lys i pæren?

Skal der lys i hjemmet, så er det www.lyskilderdirekte.dk man skal gå til for at købe sine pærer til lamperne, Pærer er ikke bare pærer, for der findes et væld af forskellige typer, alt efter hvilken slags lampe, pæren skal sidde i, hvilken watt de skal have, og ikke mindst, om det skal være eksempelvis en glødepære eller en LED-pærer. Hos www.lyskilderdirekte.dk finder man det hele, så det er bare med at tage et kig på det store udvalg.

Efterhånden bruger flere og flere husstande den type pærer, som kaldes LED-pærer. LED-pærer er enormt energibesparende sammenlignet med glødepærer, så udover at de lyser i mange flere timer, ja så både spare de på el-regningen og skåner miljøet langt mere, end glødepærerne. Tidligere kunne det være en noget bekostelig affære at købe LED-pærer, men i takt med, at de er kommet mere og mere ind på markedet for pærer, så er prisen også faldet betydeligt. Ligesom der findes en masse forskellige typer af pærer i al almindelighed, så findes der også forskellige typer af LED-pærer.

En af den type LED-pærer, som findes er den type, der hedder e27pærer. E27pærer er en LED-pærer, som har en E27 sokkel. Det vil sige, at denne type af LED-pærer har en sokkel, som man vil kende som en stor fatning. De ligner, til forveksling, en ganske almindelig glødepærer til de mest almindelige lamper, men har, ligesom resten af LED-familien, de mange fordele som eksempelvis længere levetid, energibesparende og holder samtidig en lav salgspris. Faktisk er det sådan, at flere LED-pærer kan prale af at kunne lyse i mere end 10 år, hvilket er langt mere, end hvad almindelige glødepærer kan. Det er ret imponerende.

Firmaet Lyskilderdirekte har mere end 25 års erfaring, når det kommer til pære og lys. Uanset om man handler som privatkunde eller som erhvervskunde, kan man være sikker på, at man finder et bredt udvalg af pærer og lyskilder, ligesom både service og kvaliteten af varerne er i top, mens prisen er i bund. Både lager og butik er beliggende i Holland nær byen Eindhoven. Dette er et område, hvor blandt andet også elektronikfabrikken Phillips ligger. Hjemmesiden er dog på dansk, og man betaler som på en hvilken som helst andet dansk webshop.