En ferie ud i det blå

Nogen gange kan det være dejligt forfriskende ikke at have planlagt alting. Sådan kan jeg i hvert fald godt have det nogen gange. Derfor valgte min kæreste og jeg også sidste år, at tage på ferie, helt uden at have nogen former for planer. For i stedet for at planlægge hele turen, havde vi aftalt bare at tage det som det kom. Så vi lejede en bil, og så kørte vi ellers bare ud i det blå, for at se hvad der mødte os på vores vej.

Spændende oplevelser og overraskelser

Hvis man holder denne form for ferie, så skal man selvfølgelig også være klar på overraskelser og spontane beslutninger. For dem kommer der til at være en del af. Så nytter det ikke noget, at man ikke har det godt med at skulle tage en beslutning i sidste øjeblik. Men netop derfor passe den form for ferie også mig så godt. Fordi jeg synes det er sjovt med de spændende oplevelser og mange overraskelser.