Efterskole med Esport

Når de unge mennesker har taget en beslutning om at de gerne vil på efterskole, så kommer det næste trin – hvilke valgfrie fag ønsker den unge sig, og i takt med at der er mange der spiller på computere og faktisk også er ret skrappe til det, så er der efterskoler der har fulgt med udviklingen og har Esport som valgfag. Jeg selv syntes det er en rigtig god ide, at der er begyndt at komme gamer efterskole til de unge spillere, for et er at det er unge mennesker der godt kan lide at spille, men nogen gange kan det også være en udfordring for forældrene at få aktiveret disse unge mennesker til andet end at spille, og her tænker jeg at en efterskole med esport kan noget som forældrene ikke kan. Jeg selv var inde og læse meget mere omkring gamer delen på https://www.hoejerdesignefterskole.dk/esportacademy inden vi tog over og besøgte dem.
Det jeg godt kunne lide ved gamer efterskolen, var at man samtidig kunne tage sin afgangseksamen der, og samtidig blive præsenteret for andre valgfrie fag. Det var ikke den nemmeste opgave at få vores unge mand til at køre med ned og kigge på efterskolen, før vi nævnte det med esport, så kom der små julelys i øjnene på ham, og vi kunne tage afsted, og få set skolen, og se de andre tilbud der var.

Selvfølgelig var det gamer delen der tiltrak, men han syntes også godt om lokaliteterne og den anden undervisning der blev tilbudt, så vi var nogle lykkelige forældre der fik vores dreng på esport efterskolen. Vores bekymring omkring vores dreng og alt det her game forsvandt i takt med at han kom hjem og glædestrålende fortalte om alle hans boglige fremskridt han havde gjort, og han fortalte også, at det var fordi at der blev undervist på en helt anden måde end den han tidligere havde modtaget i folkeskolen, og så forstod de ham på en helt anden måde, det var ligesom om de også var i den der spille verden