Eatonline

Har man tømmermænd, eller gider man bare ikke handle ind for derefter også at skulle lave mad, ja så er der hjælp at hente til den nemme aftensmad hos Eatonline. Eatonline er et af de nyeste skud på stammen indenfor udbringning af mad, hvor man nemt, hurtigt og bekvemt kan tage sin computer, sin smartphone eller tablet gå ind på www.eatonline.dk og finde lige netop det måltid, man synes, kunne være lækkert.

Hos www.eatonline.dk finder man et stort udvalg af forskellige ‘køkkener’. Skal det være en lækker italiensk pizza, eller måske en spicy thairet. Måske en sublim indisk ret med mørt kylling. Mulighederne er mange, og på Eatonline kan man nemt danne sig et overblik over hvilke restauranter, der ligger i lige netop det nærområde, hvori man befinder sig.

Når man kommer ind på hjemmesidens forside, er der en bjælke, hvori man angiver sin lokation. Herefter klikker man ‘søg’ og man vil dernæst komme videre til en underside hos www.eatonline.dk, som viser de restauranter, der ligger tættest på, hvor man er i det givne øjeblik. Det er altså både smart og bekvemt. Der er jo ingen grund til, at man selv skal sidde og kalkulere med geografiske afstande, når Eatonline gør det for en. Så kan man i stedet for koncentere sig om, hvilken lækker ret, man vil spise.

Hos Eatonline betaler man som kunde intet håndteringsgebyr. Det betyder, at den pris som den enkelte restaurant oplyser ikke bliver tillagt noget ekstra gebyr. Ydermere kan man nemt se, om en restaurant kører med kampagnerabat, eller om en restaurant bringer gratis ud. Hvem vil ikke gerne spare nogle penge på enten sin mad eller sågar på leveringen. Har man lyst til at prøve noget nyt, end hvad man plejer, kan man også se, hvilke restauranter der nyligt er kommet ind på Eatonline.

Eatonline er stedet, hvis man vil bestille lækker takeaway.