Campingsæsonen varer hele året

Kufferten fra charterferien eller turen i sommerhuset er for manges vedkommende pakket ud, men trangen til at komme væk hjemmefra er måske ikke helt indfriet.

Her melder campingferien sig som den oplagte mulighed. Campingsæsonen varer hele året, og man behøver såmænd ikke køre langt væk for at få del i campinglivets glæder.

? Er man førstegangscampist, er der stadig masser af mulighed for at prøve campinglivet af og opleve det tætte samvær, man har med sine medcampister og det at være tæt på naturen. Derudover har mange campingpladser rigtig gode forhold for børn med legepladser, minigolfbaner og andre aktiviteter. Det kan man sagtens finde i nærområdet uden at skulle køre til Balatonsøen eller andre sydlige rejsemål.

På camping i Danmark

Danmark har godt 500 camping- pladser, hvoraf hovedparten er klassificeret og under løbende kontrol af Campingrådet. Blandt de danske campingpladser finder du nogle af Europas absolut bedste pladser med alle moderne faciliteter. Her kan du nyde livet, mens børnene hygger sig med deres nye legekammerater.

klik her

Campingferie er en livsstil, hvor du giver slip på formerne og sætter tempoet ned. Det gælder ikke mindst, når du tager på camping i Danmark, hvor du kan gå ud fra, at forholdene er i orden. Lej en campinghytte og nyd campinglivets glæder med fast grund under fødderne, eller slå dig ned på en primitiv teltplads midt i naturen og nyd freden. Den danske natur er rig og varieret – og aldrig langt væk. Find en fredelig skovsø, nyd de vestjyske hedeområder, det særprægede Vadehav eller de betagende udsigter fra Røsnæs’ klinter.
Hos Camping og Fritid Horsens finder du alt det campingudstyr, som du har behov for. CF Horsens tilbyder alt fra telte til tilbehør, markiser, udstyr til campingvogne og autocampere, samt campinginteriør. Her finder du det mest moderne campingudstyr, altid i højeste kvalitet.