Campingsæsonen varer hele året

Få hjælp til din campingferie

Det er smag og behag, hvilken type ferie man er til. Nogle elsker at tage udenlands med fly. Ned til sol og sommer. Det kan enten være en storbyferie, hvor man bruger størstedelen af tiden med at lære byen at kende samt at smage på de lokale retter. Eller det kan være en afslapningsferie, hvor man enten benytter hotellets pool eller stranden til at lade op og læse alle de bøger, man ikke nåede i løbet af året. En anden måde at slappe af på er på en campingferie eller ud i det blå med teltet på ryggen. Er man nybegynder, kan man godt have brug for hjælp til at finde det rigtige udstyr. Hos Campingstuff i Horsens finde man masser af viden og gode råd. Campingstuff består af en fysisk specialbutik, hvor der er en stor udstilling af produkter til friluftslivet. Desuden driver Campingstuff også en velassorteret online shop, hvor der er tusindvis af varer at vælge imellem. Klik her for at læse mere om campingudstyr hos Campingstuff.

Campingvogn eller telt

Inden shoppingen går i gang, er det vigtigt at blive klar på, om man er til campingvogn eller telt. En camping afskærmer en fra omgivelserne. Der er en aflåselig dør, og skulle vejret blive slemt, så er man i ly. Ved et telt er man mere overladt til Moder Natur. Det er begrænset hvor meget en lynlås i et telt kan holde ude; også selv om man udstyrer den med en hængelås. Desuden vil et storm- og tordenvejr virket voldsomt, når det først rigtigt kommer igang. Fordelen ved et telt er til gengæld, at det er nemt at håndtere. Det kan transporteres på mange måder, og så kræver det en noget mindre investering; for ikke at tale om et noget mindre vedligehold. Det kan på sin vis være sammenligneligt med, om man er til udlejerboliger eller ejerboliger. 

Masser af skønt tilbehør

Uanset valget så er Campingstuff stedet, hvor man kan findet tonsvis af tilbehør. Til campingvognene finder man fortelte, campingmøbler, elektronik samt klimaanlæg. Ønsker man at købe enkeltstående telte, så har Campingstuff i deres butik telte, der kan rumme fra en til seks personer. Der er forskellige kvalitetstyper af telte. Desuden finder man køkkenudstyr, belysning og kabler, soveposer samt liggeunderlag. Butikken tilbyder også et udvalg af rygsække og beklædning. Fordelen ved Campingstuff er de mange års erfaring samt det brede udvalg.