Børnemøbler i dansk design

Det er så dejligt, at man kan få nye møbler. Det er noget, der kan hjælpe på at gøre boligen endnu mere hyggelig.

Nye møbler er bare noget af det bedste, som man kan anskaffe sig. Hvis man for eksempel mangler møbler til garderoben kan man anskaffe sig kroge, tøjstativ eller garderobemøblet Bertram. Det er meget brugbart, at ens egne børn kan hænge tøj op, og sætte skoene i garderobemøblerne, så der er styr på hvilke ting, der skal opholde sig i garderoben.

Så er det også endnu mere skønt, når man har gæster på besøg, at de kan komme ind i garderoben og hænge deres tøj.

Et børnetøjstativ er brugbart i garderoben, og det gør børnene endnu mere selvstændige, hvilket er afgørende for deres fremtidige udvikling. Ved woodif er der fokus på flot dansk design og høj kvalitet, så man er sikret et produkt, der holder i mange år.

børne tøjstativ

Råt og enkelt design.

Her er fokus på god kundeservice, hvor der er en levering på 1-4 hverdage.

Møblerne ved woodif er tilpasset børnefamilier, så de er solide, og kan holde til lidt af hvert. Stilen er rå, enkel og stilren og i et funktionelt design.

Alle møblerne er lavet i birkekrydsfiner, og et let og stærkt materiale at arbejde med. Møblerne samles med et kliksystem, der gør det let at samle og skille ad. Det vil sige, der ikke er behov for skruer, hvilket gør det nemmere at lege handyman derhjemme.

Find børne tøjstativ og oplev glæden ved nye og funktionelle møbler i hjemmet.