Bliv bedre kendt med Markant

Hjælp til markedsføring

Har du brug for en hjælpende hånd til markedsføring, hvad enten målet er mere salg, flere leads eller et højere og bedre kendskab til din virksomhed, er Markant-reklamebureau et rigtig godt bud. Markant reklamebureau løser opgaver for store og små brands over hele landet, og har mange varer på hylden. Markant reklamebureau er stratetisk, kreativ og digital stærke inden for udvikling af kommunikationsstrategier, koncepter og kampagner, emballagekommunikation, design, branding, content marketing, film, 3D og produktion. Alt er baseret på indsigt i forbrugernes adfærd og mediebilledets konstante forandringer, og som vi ved at relevant og sammenhængende kommunikation løfter dit brand, og giver kunderne den bedste oplevelse på tværs af medier.

Formidling

Dit brand skal kunne afkodes lynhurtigt, og med en gennemtænkt brandingproces får vi DNA og brandløfte til at stå knivskarpt, og sikrer dermed at styrke brands på tværs af alle medier og alle kontaktpunkter. Både målgruppe og kunderejse er centrale elementer, og fokus på at fange kundens interesse, og ved at skabe sammenhæng, relevans og opmærksomhed, der I sidste ende skaber resultater – både lokalt, regionalt, landsdækkende og i udlandet.

markedsføringsstrategi

Markant reklamebureau udarbejder strategier, der kan bruges i praksis og sørger for at du holder kommunikationskursen, selv når det går stærkt. Vi sikrer, at din strategi har en klar retning, der rammer målgruppen på relevante platforme og altid understøtter den overordnede forretningsstrategi.

Reklameproduktion

Markant-reklamebureau kan være med fra de første spæde tanker over konceptudvikling og reklameproduktion til det sidste tjek. Markants stærke team er erfarne og dygtige grafikere, og arbejder omhyggeligt og med stor præcision.