Bæredygtig underholdning til børn

Bæredygtig underholdning til børn

Er du konstant på udkig efter bæredygtig legetøj og underholdning til børn, så er svaret her. Økologisk modellervoks fra AILEFO er det perfekte bæredygtige valg, når du skal finde noget dig og ungerne kan hygge med.

Her er hvorfor:

Allergivenlig

Modellervoksen fra AILEFO indeholder ikke parfume eller parabener, og er derfor fuldstændig allergivenlig overfor de små hænder. De konserveringsmidler der er benyttet i voksen, er milde og fødevaregodkendte og deres materialer er plantebaserede. Hvem vil ikke gerne sikre sig, at det legetøj deres børn leger med er garanteret allergivenlige? Det kan man altså være sikker på med denne modellervoks.

Blødt materiale og miljøvenlige materialer

Ailefos modellervoks føles ekstremt blød og det er til dels på grund af de økologiske planteolier som modellervoksen indeholder. Deres emballage er endda også bæredygtig, idet det er lavet af 100% genbrugsmateriale og genanvendelig plast og bøtterne kan rent faktisk bruges til opbevaring i bagefter. De tåler mikroovn, fryser og en tur i opvaskeren.

Lang levetid

Materialerne i modellervoksen sikrer, at den har en lang levetid. Deres eget råd er, at når olien i voksen begynder at tørre lidt ud så skal man egentlig blot tilsætte lidt madolie og så er voksen så god som ny. Man kan også sætte modellervoksen i ovnen og hærde materialet så man kan bruge de fine kreationer som pynt bagefter.

Det er en del af grundende til, at Ailefos modellervoks kan anbefales som et bæredygtigt legetøj til børn og voksne. Vi synes en økologisk modellervoks der fremmer sikker kreativ leg er helt perfekt!